Cezaevinden yeni çıkan sevgililer yine hırsızlık suçundan tutuklandı

Samsun'da cezaevinden yeni çıktıkları öğrenilen sevgililer, inşaattan kablo çalınca yine gözaltına alınıp tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Samsun'da cezaevinden yeni çıktıkları öğrenilen sevgililer, inşaattan kablo çalınca yine gözaltına alınıp tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi İstiklal Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye, hırsızlık suçundan tutuklu bulundukları cezaevinden yeni çıktıkları öğrenilen G.E.(32) ve kız arkadaşı B.Ç.(27) girdikleri 2 inşaattan yaklaşık 10 bin lira değerinde bakır elektrik kablosu çaldı. Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak hırsızlık olayını G.E. ve B.Ç.'nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Her iki şüpheli şahıs dün akşam bir inşaattan çıkarken yakalanarak gözaltına alındı.

Polisteki sorguları tamamlanan G.E. ve B.Ç. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren G.E. ve B.Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak yeniden cezaevine gönderildi.

Manşetler

Sulama kanalına düşen iki kardeş de hayatını kaybetti
Hiç tanımadığı adamı bıçakla yaraladı, polisi görünce ‘Game Over’ diyerek teslim oldu
Erzin’de otluk alanda çıkan yangında alevler traktöre sıçradı
Adana’da hırsızlık şüphelisi kadın yakalanınca sara nöbeti numarası yaptı
Osmaniye’de mısır tarlasında çıkan anız yangını söndürüldü
Kırıkhan’da samanlık yangını yaşandı
Antalya’da beton mikseri devrildi: 1 yaralı
Adana’da 17 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Sosyal medya şovu uğruna trafiği birbirine katan motosikletliler kamerada
Zeytinlikte yükselen alevler korkuttu