CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’ya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, birtakım ziyaretler gerçekleştirmek için Antalya'nın Alanya ilçesine geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, birtakım ziyaretler gerçekleştirmek için Antalya'nın Alanya ilçesine geldi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gazipaşa Nar Festivali'ne katılmak için geldiği programa ilk olarak Alanya'yı ziyaret ederek başladı. Özel'e Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve partililer eşlik etti, Özel, ziyarette 6 aylık genel programlarla ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ardından Alanya Belediyesini ziyaret ederek parti yetkilileri ve vatandaşlarla sohbet eden Özel, daha sonra festivalin olacağı Gazipaşa'ya hareket ederek ilçeden ayrıldı.

Manşetler

Tarsus’ta ehliyetinin süresi dolan sürücülere yönelik denetim
Adana’da Çakıt Çayı’nda mahsur kalan vatandaş itfaiye ve jandarma ekiplerince kurtarıldı
Antalya’da termometreler 41 dereceyi gösterdi, hissedilen sıcaklık bunalttı
Mermer ocağındaki şantiye barakasında çıkan yangında 1 işçi hayatını kaybetti
Annesine sinirlendi kendini eve kapatıp yakmaya çalıştı, mahallede korku ve öfke dolu anlar
Adana’nın Feke ilçesinde yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Muhittin Böcek’ten cezaevinde ek ifade: "Ekrem İmamoğlu benden 15 milyon Euro istedi, 5 milyonu havala sistemiyle gönderdim"
Kontrolden çıkan otomobil ortalığı savaş alanına çevirdi
’Kaza yapmış araba gibiyim’ diye yaptığı paylaşımdan 5 gün sonra kazada hayatını kaybetti
Arsuz’da evin depo bölümünde çıkan yangın söndürüldü