CHP’li Gençler Başkan Genç’i ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya, Demre, Döşemealtı, Kumluca, Muratpaşa ve Serik Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim kurulu üyeleri Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i makamında ziyaret etti.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Cumhuriyet Halk Partisi Alanya Gençlik Kolları İlçe Başkanı Birkan Ceylan, Kumluca Gençlik Kolları İlçe Başkanı Ömer Soykan, Döşemealtı Gençlik Kolları İlçe Başkanı Halil Küçüktekin, Demre Gençlik Kolları İlçe Başkanı Hakan Topçu, Muratpaşa Gençlik Kolları İlçe Başkanı Hakan Genbeş,  Serik Gençlik Kolları ilçe Başkanı Ali Teke ve yönetim kurulu üyesi gençleri makamında kabul etti.

“SÖZ SAHİBİ OLMANIZ ÖNEMLİ”

Kendisinin de partinin gençlik kollarından geldiğini anlatan Belediye Başkanı Turgay Genç,  “Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik kollarıyla siyasi hayatım başladı. Partimin tüm kademelerinde görev yapan bir ağabeyiniz olarak sizlerle bir arada olmaktan ve ziyaretinizden büyük mutluluk duydum. Döşemealtı’nda gençlerin siyasette söz sahibi olabilmesi için Döşemealtı Gençlik Meclisini kurdum. Bir çok ödül alan proje ilçe gençlerinin kent yönetiminde söz sahibi olması için çok önemli”  diye konuştu.

“GURUR DUYUYORUM”

Pandemi sürecinde belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Genç, “Tüm ilçelerimizin gençlik kolları çalışmalarını yakından takip ediyorum. Sizler sayesinde önümüzdeki dönemde ülke gençliğinin ne kadar büyük, iradeli ve güçlü siyasetçiler olacağından kuşkum yok. Hepinizle ve yaptığınız çalışmalarınızla gurur duyuyorum” dedi. Gençlik kolları Başkanları ziyaretin anısına sosyal mesafe kuralları çerçevesinde fotoğraf çektirip şilt hediye etti. Haber Merkezi

Manşetler

Tetikçilik girişimi son anda engellendi: 6 kişi tutuklandı
Antalya’da kayıp yaşlı adam jandarma ekiplerince bulundu
Ceyhan Nehri’nde kaybolan ikinci çocuğun da cansız bedeni bulundu
Antalya’da jandarma ekiplerinden safari araçlara yönelik denetim
Antalya’da baraka yangında küle döndü, alevler villa ve lojmanlara sıçramadan söndürüldü
Ceyhan Nehri’nde kaybolan 10 yaşındaki çocuğun cansız bedeni 3 kilometre ileride bulundu
Su arızasını gidermeye çalışan muhtar kayalıklardan düştü
Alanya’da otelde arızalı asansörü kontrol ederken yaralanan teknik personel, 40 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Ormanlık alanda mahsur kalan alzheimer hastası kurtarıldı
Beton blokta uzandı, dengesini kaybedip merdivenlere düştü