Çifte gökkuşağını gören çiftçi, heyecanını belgesel tadında aktardı

Antalya'da gökyüzünde iki gökkuşağını aynı anda gören çiftçi, büyük heyecan yaşadı.

Antalya'da gökyüzünde iki gökkuşağını aynı anda gören çiftçi, büyük heyecan yaşadı. O anları cep telefonuyla kaydeden çiftçi, ilçenin doğal güzelliğini belgesel tadında anlatarak tebessüm ettirdi. Aynı anda güneşli havayı, yağmuru ve çifte gökkuşağını görüntüleyen çiftçi, "Bir tarafımda yağmur, bir tarafımda güneş var, burada da tam dağla buluşan bir gökkuşağı var. Biliniz ki biz cennette yaşıyoruz. Dua edin dua" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 1 haftadır yağışlı havanın hakim olduğu Serik ilçesinde, dün aynı anda güneşli ve yağışlı hava meydana gelince, gökyüzünde birbirine paralel iki dev gökkuşağı ortaya çıktı. Adeta ilçenin üzerini kaplayan gökkuşağı, Yeşilyurt Mahallesi'ndeki Mustafa Ünal isimli çiftçiyi heyecanlandırdı. Ünal, bir evin çatısına çıkıp hemen cep telefonuna sarılarak o anları kaydetmeye başladı.

"Dua edin dua"

'Heyecan dorukta" diyerek yaşadığı heyecanı paylaşan çifti, "Gökkuşağını yakinen görebiliyor musunuz? İki tane hem de. Yeşilyurt'tan anbean görüntü. Sizler için özel olarak çekiyorum. Ne kadar güzel bir duygu. Ne kadar belli, tam şurada. Bir tarafımda yağmur, bir tarafımda güneş var, burada da tam dağla buluşan bir gökkuşağı var. Biliniz ki biz cennette yaşıyoruz. Dua edin dua" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Hatay’da su dolu temelin içindeki toplarını almak isterken düşen 2 kardeş çocuk öldü
Hatay’da su dolu temelin içine düşen 2 kardeş çocuk hayatını kaybetti
Alanya’da trafiği tehlikeye sokan sürücüye 11 bin TL ceza
Yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı kadın ağır yaralandı: Kaza anı kamerda
Otobanda araba yarışı pahalıya patladı: 407 bin TL ceza kesildi
Kamyonun çarptığı tabela otomobilin üzerine devrildi: 1 yaralı
Serik’te tarım arazilerini domuzlardan korumak için sürek avları devam ediyor
Kazada ölen genç adamın cenazesi davul zurnayla uğurlandı
Çöp evden 115 bin lira ve ruhsatsız silah çıktı
Başkan Gül’den ateş savaşçılarına ziyaret