Cihangirspor, şampiyonluk turuna çıktı

Adanalı kebapçı Cihangir Korkmaz'ın başkanlığını yaptığı Cihangirspor, Süper Amatör Lig'e yükselmesinin ardından şampiyonluk turuna çıktı.

Adanalı kebapçı Cihangir Korkmaz'ın başkanlığını yaptığı Cihangirspor, Süper Amatör Lig'e yükselmesinin ardından şampiyonluk turuna çıktı.

Adana'da Birinci Amatör Ligde mücadele eden Cihangirspor, PlayOff karşılaşmalarında Yüreğir Demirspor'u 5-1 mağlup etti. Bu sonuçla ligi tamamlayan Cihangirspor, Süper Amatör Lig'e yükseldi.

Başkan Cihangir Korkmaz ve yönetim kurulu, şampiyonluk turuna çıktı. Adana Valisi Süleyman Elban ve kent protokolünü ziyaret eden Cihangirspor, protokol üyelerine forma hediye etti.

Yeni sezon öncesi konuşan Cihangir Korkmaz, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bu hedef doğrultusunda mücadele edeceklerini söyledi.

Manşetler

Hasta taşıyan ambulansla otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Hatay’da hapis cezasıyla aranan 4 kişi yakalandı
İskenderun’da fuhuş operasyonu: 3 kişi hakkında işlem yapıldı
Kahramanmaraş’ta son bir haftada 31 tutuklama
Hamile eşini silahla yaralayan şahıs tutuklandı
Antalya’da 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
Motosiklet kavşağa kontrolsüz girerek otomobile çarptı: 1’i ağır 2 yaralı
Alanya’da çarpışan araba alev topuna döndü
Hamile eşini silahla yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi
Mersin’de aranan 502 şahıs yakalandı, 115’i cezaevine gönderildi