Cihangirspor’da hedef ‘Bal Ligi’

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Cihangirspor, teknik direktörlük görevine Savaş Bahadır'ı getirdi.

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Cihangirspor, teknik direktörlük görevine Savaş Bahadır'ı getirdi. Kulüp Başkanı Cihangir Korkmaz, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Adanalı kebapçı Cihangir Korkmaz'ın başkanlığındaki Cihangirspor, Süper Amatör Lig'de mücadele ediyor. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için kulübü ayakta tutan ve hiçbir desteğini esirgemeyen Cihangir Korkmaz, son olarak da "Bal Ligi'ne çıkmak için bu sezon teknik direktörlük görevine Savaş Bahadır'ı getirdi.

Bal Ligi'nde mücadele etmek için hiçbir masraftan kaçınmayacaklarını belirten Korkmaz, "Bu sene çok umutluyuz. Hedeflerimiz çok büyük. Mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Geçen sezon deprem nedeniyle hedeflerimiz yarım kaldı ancak bu sezon fırtına gibi eseceğiz" diye konuştu.

Manşetler

Eğirdir Gölü kenarında erkek cesedi bulundu
Kazada hayatını kaybeden 2 kişi son yolculuğuna uğurlandı
Ev yangınında mahsur kalan kadın kurtarıldı
Adana’da uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli yakalandı
Adana’da 20 yıl 3 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı
Ters yöne giren otomobil hafriyat kamyonunun altına girdi
Osmaniye’de gece meydana gelen kazada 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Otomobil havada takla attıktan sonra tekerlerinin üzerine düştü
Terzinin duvarını delip bitişiğindeki kuyumcuya giren acemi hırsızlar, çelik kasayı açamayınca elleri boş döndüler
Belediyenin 2 gün önce çevre güvenliği alınmadığı için ceza yazdığı inşaatın temeline düşen yaşlı adam yaralandı