Çıkan yangında alev topuna dönen araç kullanılamaz hale geldi

Antalya'da bir kişinin havalimanına müşteri almak için geldiği araç, dönüş yolunda çıkan yangında alev topuna dönerek kullanılamaz hale geldi.

Antalya'da bir kişinin havalimanına müşteri almak için geldiği araç, dönüş yolunda çıkan yangında alev topuna dönerek kullanılamaz hale geldi.

Olay, sabah saatlerinde Aksu ilçesi Kardeş Kentler Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 07ATR178 plakalı aracın sürücüsü H.Ç., bir müşterisini almak için havalimanına geldi. Şahıs araçla dönüşe geçtiği sırada cadde üzerinde araçtan dumanlar çıkmaya başladı. Sürücünün ve yolcunun aracı terk etmesinin ardından araç bir anda motor kısmında çıkan yangın ile alev topuna döndü. Sürücülerin ihbarı ile olay yerine itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen araç kullanılamaz hale geldi.

Aracın alev topuna dönerek yandığı anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Manşetler

Antalya’da tefecilik ve nitelikli dolandırıcılık operasyonu
Osmaniye’de geri dönüşüm tesisinde yangın korkuttu
Park halindeki araçlara çarptı, pompalı tüfek ile işyeri sahibini yaraladı
Alanya’da kalbi duran 21 yaşındaki Azeri uyruklu genç hayatını kaybetti
Merdivenlerden düştüğü iddia edilen adam hayatını kaybetti
Otobüs şoförüyle motosikletli kadın birbirine girdi: Sürücü adliyeye sevk edildi
38 yıl hapis cezasıyla aranan firari yakalandı
Ceza yiyen sürücüler tepki göserdi: "Haftada 3 gün ceza yiyoruz"
Hassa’da devrilen tırın sürücüsü yaralandı
Otoyolda bisikletli tehlikesi: Kazaya ramak kaldı