Cinayet şüphelisi 16 yıl sonra sahte kimlikle yakalandı

Karaman'da 16 yıl önce işlenen cinayetin şüphelisi olarak 16 yıldır aranan zanlı, Mersin'in Erdemli ilçesinde sahte kimlikle yakalandı.

Karaman'da 16 yıl önce işlenen cinayetin şüphelisi olarak 16 yıldır aranan zanlı, Mersin'in Erdemli ilçesinde sahte kimlikle yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Karaman'da 16 yıl önce işlenen cinayet olayına karıştığı iddiasıyla aranan zanlının, sahte kimlik kullanarak Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunduğu bilgisine ulaşan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan araştırmada, şüphelinin yakalanmamak için bahçe işlerinde işçi olarak çalışarak hayatını idame ettirdiği ve başkasına ait kimlik bilgileri ile diyaliz tedavisi gördüğü belirlendi. Şüpheli, elde edilen bilgiler doğrultusunda adresine düzenlenen operasyonda yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Manşetler

Osmaniye’de 3 araçta uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama
İki aile arasında silahlı kavga: 6 yaralı
Sürücünün firar ettiği kazada hayatını kaybeden Zehra, son yolculuğuna uğurlandı
Antalya’da kayıp zabıtanın arandığı ırmaktan ikinci günde de sonuç alınamadı
Antalya’da 4. kattan tente üzerine düşen genç adam için seferber oldular
Traktörün şaftına ayağı sıkışan kadın yaralandı
Mersin’de SİBERAY ile binlerce kişiye güvenli internet eğitimi
Mersin’de 200 milyonluk yasa dışı bahis ağına darbe
Finike’de elektrik direğine çarpan motosikletli hayatını kaybetti
Antalya’da tefecilik operasyonu: 149 milyon liralık mal varlığına el konuldu