Çintimar: “TSYD ile her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz”

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, TSYD ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını söyledi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, TSYD ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, beraberinde Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı ve bazı kursiyerler ile birlikte TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer'i ziyaret etti. Çintimar, gençlik merkezi çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Çintimar, gazetecilerin çok zor bir görev üstlendiklerini belirterek "TSYD ile her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz. TSYD ile birlikte her daim sporun hizmetindeyiz" dedi.

TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile koordineli çalışmalara imza attıklarını ifade ederek bu birlikteliğin Çintimar'ın göreve gelmesiyle daha da geliştiğini kaydetti. Hoşfikirer, "TSYD olarak sporun hizmetindeyiz. Çintimar da her zaman yanımızda. Adana'da tesis hamlesi yapıldı. Çintimar'ın Adana'da olması spor için bir şans" diye konuştu.

Çintimar, gençlik merkezi kursiyerlerinin atölyelerinde kağıt rölyef olarak yaptığı ve Çukurova kadınlarını anlatan tabloyu TSYD Adana Şube Başkanı Hoşfikirer'e hediye etti.

Manşetler

Mersin’de yasa dışı bahis çetesi çökertildi: 13 tutuklama
Gözaltına alınmak istenilen firari kelepçeli halde kaçtı, polis yakaladı
Mersin-Antalya arasında selle gelen mucurlar yolu kapattı
Hatay’da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü
Belediye önünde kendini ateşe veren şahıs hayatını kaybetti
Hatay’da fırtına nedeniyle tırlar devrildi
Mersin’de makas atan sürücü gözaltına alındı
Eşini öldüren 77 yaşındaki adam tutuklandı
Dereye düşen araçtaki kadının cenazesi teslim alınırken "Gitme" feryadı yürekleri dağladı
Fırtınanın çatısını uçurduğu evde mahsur kalan 3 kişiyi itfaiye kurtardı