Çocuğun kullandığı motosiklet çocuğa çarptı:2 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 14 yaşındaki çocuğun kullandığı motosiklet, oyun oynayan 9 yaşındaki çocuğa çarptı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 14 yaşındaki çocuğun kullandığı motosiklet, oyun oynayan 9 yaşındaki çocuğa çarptı. Kazada her iki çocuk da yaralandı.

Sarılar Mahallesinde 14 yaşındaki çocuğun kullandığı motosikletin 9 yaşındaki çocuğa çarpması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ve motosikletin çarptığı çocuk yaralandı. kazanın ardından Jandarma Trafik ekipleri tarafından motosiklet sürücüsünün cezai ehliyeti olmadığı için babasına 8190 TL idari para cezası uygulandı.

Kaza, Sarılar Mahallesi, 1035 sokak üzerinde meydana geldi. 14 yaşındaki K.S'nin kullandığı 07 AAJ 072 plakalı motosiklet yol üzerinde oyun oynayan 9 yaşındaki M. C'ye çarptı. Kazada her iki çocuk da yaralandı. Çocuklar, sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarma trafik ekipleri, motosiklet sürücüsünün sürücü belgesi ve cezai ehliyetinin olmaması nedeniyle babası Mehmet S'ye 8 bin 190 TL idari para cezası uyguladı.

Manşetler

Firari anguslar uyuşturucu iğneyle tek tek avlandı
Otobanda yürekleri ağza getiren görüntü, bariyerlere vurmak üzereyken durdu
Adana’da motosikletlin hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Cinsel istismardan 15 yıl ceza alan firari hükümlü yakalandı
Osmaniye’de motosiklet kazası kamerada
Trafikteki yumruklu saldırı: Şüpheli olay tarihinde tutuklandı
Kamyonun çarptığı 6 yaşındaki bisikletli çocuk hayatını kaybetti
Trafikte tartıştığı sürücüye yumruk attı, o anlar kamerada
Tırla çarpışan Tofaş ikiye bölündü
Otobüste kavga: Şoför ve kadın yolcu birbirlerine saldırdı