Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivali

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen 5.Geleneksel Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivali mendil kapmaca yarışları ile başladı.

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen 5.Geleneksel Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivali mendil kapmaca yarışları ile başladı.

Osmaniye Belediyesi'nce geleneksel hale getirilen Geleneksel Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivalinin 5'incisi Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor il Müdürlüğü'nün katkılarıyla okul sporları çerçevesinde mendil kapmaca yarışmalarıyla başladı. Yaklaşık 250 sporcunun katılımıyla düzenlenen yarışlar Belediye Başkanı Kadir Kara'nın katılımıyla start aldı.

Çocuklara başarılar dileyen Başkan Kadir Kara, "Geleneksel hale getirdiğimiz çocuk oyunları ve oyuncakları festivaline katkı ve katılım sağlayan öğretmenlerimize, festivalde görev alan hocalarımıza, kıymetli velilerimize teşekkür ediyor, çocuklarımızın her birinin alnından öpüyorum. Çocuklarımız için düzenlediğimiz festival kapsamında yarışmalara katılan tüm sporcu evlatlarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Geleneksel Çocuk Oyunları ve Oyuncakları Festivali kapsamında düzenlenen yarışmaların final müsabakaları 21 Mayıs Cumartesi saat 15.00 ile 19.00 saatleri arasında Masal Parkta düzenlenecek etkinliklerde yapılacak.

Manşetler

Otoyolda tır bariyerlere çarpıp şarampole yuvarlandı: 2 yaralı
Isparta’da 18 suçtan 27 yıl 9 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Isparta’da uyuşturucu operasyonlarında 42 şüpheliye adli işlem
Serik’te sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu
Antalya’da ruhsatsız 4 av tüfeği ele geçirildi
Erzin’de bahçe duvarına çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı
Hatay’da tırın yatak kısmından 5 kilo uyuşturucu çıktı
Isparta’da askeri nakil minibüsü devrildi: 11 yaralı
Antalya’da 281 adet tarihi eser ele geçirildi
Öldürülen 2 çocuk annesi son yolculuğuna uğurlandı