Çocukları sopayla döven şahıs serbest kaldı

Adana'da sokakta oyun oynayan çocuklara sopayla saldıran şahıs gözaltına alındı.

Adana'da sokakta oyun oynayan çocuklara sopayla saldıran şahıs gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, "Çocukların sesinden rahatsız oldum" diyen şahıs serbest kaldı.

Olay, önceki gün Yüreğir Yeşilbağlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta oynayan H.G. (6) ve arkadaşlarının sesinden rahatsız olan C.T. (52) elinde sopayla sokağa çıktı. Önce çocuğu uyaran şahıs, daha sonra elindeki sopayla ayağına vurdu. Bu sırada bisikletiyle kardeşini kurtarmaya gelen B.G. de (10), sopa darbelerinin hedefi oldu. Çevredekilerin müdahalesiyle çocuklar şahsın elinden kurtuldu. Kardeşlerinin sesini duyup sokağa çıkan F.G.(18) ise C.T.'ye saldırdı. Mahalle sakinlerinin araya girmesiyle kavga sonlandırılırken yaşanan o anlar sokaktaki bir evin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olayın ardından C.T. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan C.T. ifadesinin alınmasının ardından savcılık talimatıyla serbest kaldı.

Manşetler

Serik’te yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Filo Jet faciasında kızını bekleyen babanın feryadı: "66 gündür kızım kayıp, arama çalışmalarının devam etmesini istiyorum"
Interpol tarafından aranan hükümlü havalimanında yakalandı
Gazipaşa’da iki otomobil çarpıştı :2 yaralı
Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" davasında Böcek ve oğlunun tutukluluk hallerinin devamına karar
Adana’da kaçakçılık operasyonu: 4 şüpheli yakalandı
Osmaniye’de alacağını alamadığını iddia eden şahıs otomobilini ateşe verdi
Antalya’da 15 günde aranan 585 kişi yakalandı
Isparta’da 41 düzensiz göçmen yakalandı
Aksu’da uyuşturucu operasyonu