Çöp konteynerinden insan kafatası çıktı

Adana'da sokak hayvanlarına vermek çöpten ekmek toplayan bir kişi, konteyner içerisinde kağıda sarılı poşette insan kafatası buldu.

Adana'da sokak hayvanlarına vermek çöpten ekmek toplayan bir kişi, konteyner içerisinde kağıda sarılı poşette insan kafatası buldu. Durumun bildirilmesi üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi Mavi Bulvarda meydana geldi. Sokak hayvanlarına beslemek için çöplerdeki ekmekleri toplayan bir site görevlisi İsa Kaplan, korkutucu bir durumla karşılaştı. Çöp konteynerinden içerisinde kağıda sarılı poşeti görüp alarak açan Kaplan, insan kafatasıyla karşılaştı. Başta tedirgin olan Kaplan, durumu polise bildirdi.

Olay yeri ekiplerinin yaptığı ilk incelemede kafatasının bir çocuğa ait olabileceği değerlendirildi. Bölgedeki güvenlik kameralarını incelenirken, kafatası da Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Çevredeki bir sitede görevli olan Ramazan Zenginoğlu (58), "Kapıcı arkadaş çöpleri dökerken bekliyor. Köpeklere ekmek kırıntılarını vermek için alırken kafatası bulmuş. Beni çağırdı, bende yanına gittim. Baktım emin olamadım. Polisi aradık. Polisler geldi, o esnada kafatası olduğunu söylediler, bizde bu şekilde öğrendik"dedi.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Manşetler

Motosikletini yaktı, kaldırıma geçip izledi
Kazaya karışan otomobilin tekeri koptu, kamyonet devrildi: 3 yaralı
Mersin’de 126 kişiyi 10 milyon TL dolandıran şebeke çökertildi: 10 tutuklama
Göksun’da devrilen tır vinçle kaldırıldı
Mersin’de 48 kilo esrar ele geçirildi: 4 tutuklama
Tarsus’ta hırsızlık şüphelileri 74 saatlik kamera incelemesiyle belirlendi
Mersin’de 46 yıl hapis cezasıyla aranan 2 firari yakalandı
Anamur’da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Lösemili çocuklara polislerden anlamlı ziyaret
Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ayşe öğretmenin cenazesi, Antalya’da son yolculuğa uğurlandı