Çorbacı önünde silahlı saldırı: 2 yaralı

ADANA (İHA) – Adana'nın Kozan ilçesinde çorbacı önünde oturan şahsa, husumetlisi tarafından tüfekle ateş edildi.

ADANA (İHA) – Adana'nın Kozan ilçesinde çorbacı önünde oturan şahsa, husumetlisi tarafından tüfekle ateş edildi. Saldırıda çorbacıda çalışan bir kişi de olmak üzere 2 kişi yaralandı.

İddiaya göre olay, sabah saatlerinde Üstün Sokak'ta meydana geldi. Ö.S. isimli kişiye, çorbacı dükkanının önünde otururken, kimliği henüz belirlenemeyen ancak husumetli olduğu bir şahıs tarafından tüfekle ateş edildi. Saldırıda Ö.S.'nin yanı sıra çorbacı dükkanında çalışan A.S. isimli kişi de yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Karnından ve ayağından yaralanan şahıslar, Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Manşetler

Yayaya çarpan kadın "Gözüme sinek kaçtı, görmedim" diyerek gözyaşı döktü
Mersin’de denizin ortasında sopalı kavga kamerada
Emniyet şeridinde katliam gibi kazada "Taksirle ölüme neden olma" suçundan cezalandırılma talebi
Doğum gününde hayatının şokunu yaşadı: Pastayla yanına gelen kocası gözleri önünde kurşun yağmuruna tutuldu
Osmaniye’de çınar ağacı, halk otobüsünün üzerine düştü: Saniyelerle kurtuldu
Aile görüntüsü vererek uyuşturucu nakline operasyon
Mersin merkezli terör operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı
Alara Çayı’nda kaybolan genç 6 gündür aranıyor
Mersin’de 22 bin 400 sentetik hap ele geçirildi: 7 tutuklama
Traktörle yol kesip, kuyumcuya meydan dayağı atan kardeşlere 420 bin TL ceza