Corendon Airlines’da üst düzey atama

Corendon Airlines, Christian Hein'ı Satış ve Pazarlama Başkanı olarak bünyesine dahil etti.

Corendon Airlines, Christian Hein'ı Satış ve Pazarlama Başkanı olarak bünyesine dahil etti.

Uluslararası havacılık sektöründeki deneyimleriyle satış ve pazarlama alanında başarılı bir kariyer sürdüren Christian Hein, haziran ayında Corendon Airlines Satış ve Pazarlama Başkanı olarak göreve başladı.

Avrupa içindeki ve Türkiye'deki popüler tatil destinasyonları olmak üzere, 65 ülkede 165 noktaya uçan uluslararası havayolu şirketi Corendon Airlines, Türkiye, Hollanda ve Malta merkezlerinde çalışan 3 bin 700 kişilik uzman kadrosuyla kusursuz uçuş deneyimi yaşatmaya devam edecek.

Corendon Airlines CEO'su Yıldıray Karaer, sağlıklı ve sürdürülebilir bir büyüme için çalışmaya devam ettiklerini belirterek, şu ifadelere yer verdi: "Çok sayıda zorlukla karşı karşıya olan bir pazar ortamında faaliyet gösteriyoruz. Christian Hein ile orta ve uzun vadeli hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olacak doğru kişiyi bulduk. Uluslararası ortamda özellikle satış alanında becerilerini defalarca kanıtlamış bir satış profesyonelinin ekibimizin bir parçası olması bizim için çok değerli."

Manşetler

Hatay’da 2 binanın çatısı alevlere teslim oldu
Nişanına günler kala trafik kazasında hayatını kaybetti
Yolda oluşan çökme nedeniyle beton mikseri devrildi: 1 yaralı
Kamyonete çarpan otomobil hurdaya döndü: 1 yaralı
Adliye önündeki silahlı kavganın 4 şüphelisi serbest bırakıldı
Tartıştığı kişinin üzerine aracı sürüp kapıya sıkıştırdı: O anlar kameraya yansıdı
Akdeniz’de ölümle burun buruna gelen genci sahil güvenlik kurtardı
Dörtyol’da uçurumdan uçan otomobilin sürücüsü yaralandı
Kumlu’da trafik kazası: 1 yaralı
Duvar saatlerinden 48 kilodan fazla uyuşturucu çıktı: 4 tutuklama