Çukurova Belediyesi’nde sosyal denge tazminatı 2 bin 500 lira

Çukurova Belediyesinde görev yapan memurlara verilen sosyal denge tazminatı yüzde 100 oranında artış sağlanarak 2 bin 500 liraya çıkarıldı.

Çukurova Belediyesinde görev yapan memurlara verilen sosyal denge tazminatı yüzde 100 oranında artış sağlanarak 2 bin 500 liraya çıkarıldı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i ziyaret ederek, artıştan dolayı teşekkür eden Tüm Yerel Sen Adana Şube Başkanı Seniha Soyulgan, belediye memurlarının durumunu iyileştirmek için verilen sosyal denge tazminatının yüzde 100 artışla 2 bin 500 liraya çıkarıldığını belirterek, "Başkanımız bizi hiç üzmüyor. Her zaman memurların, çalışanların yanında yer alıyor. İmkanlar ölçüsünde en iyi koşulları sağlıyor. Tüm üyelerimiz adına kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de, her zaman emeğin ve emekçinin yanında yer aldıklarını söyledi. Bu tavırlarının devam edeceğini kaydeden Çetin, "Çalışanlarımız ne kadar mutlu olursa işlerinde de o kadar verimli olur. Biz tüm imkanlarımızı seferber ederek çalışanlarımızın durumunu iyileştirmeye çalışıyoruz. Sosyal denge tazminatındaki artışı da bu anlayışla yaptık. Çalışanlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Manşetler

Burdur’da anneyi çocuklarından ayıran feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Isparta-Antalya karayolunda feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Ters yönde ilerledi, hem kendi canını hem diğer sürücülerin canını hiçe saydı: 95 bin TL ceza uygulandı
Osmaniye merkezli "Kupon-80" operasyonu: 49,2 milyar TL’lik bahis trafiği ortaya çıktı
Kaldığı pansiyon odasında ölü olarak bulundu
Isparta - Antalya karayolundaki kazalarda son 4 ayda 18 kişi öldü 19 kişi yaralandı
İçi ve etrafı çöplerle dolu metruk bina yangını mahalleliyi tedirgin etti
Antalya’da depoya inmek isterken düşen genç yaralandı
Burdur’daki kazada hayatını kaybeden tarım işçileri toprağa verildi
Mersin’de kayıp gencin aranmasına 6. günde de devam edildi