Çukurova Belediyesinden işçilerine 75 bin TL’lik ödeme

Çukurova Belediyesi, çalışanların geçmişe dönük alacaklarının ödenmesine yönelik çalışmalar kapsamında 75 bin TL'lik ödeme yaptı.

Çukurova Belediyesi, çalışanların geçmişe dönük alacaklarının ödenmesine yönelik çalışmalar kapsamında 75 bin TL'lik ödeme yaptı.

Çukurova Belediyeside işçilerin geçmişe dönük alacaklarının ödenmesine başlandı. Belediye Başkanı Emrah Kozay'ın talimatıyla işçilerin geçmiş dönem alacaklarına mahsuben kişi başı 75 bin TL tutarındaki ödeme bugün çalışanların banka hesaplarına yatırıldı. Gerçekleştirilen ödeme, işçi alacakların önemli bir bölümünü karşılarken, hazırlanan ödeme planı doğrultusunda kalan alacakların da belirlenen takvim çerçevesinde ödeneceği bildirildi.

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, çalışanların emeğinin karşılığını korumanın öncelikleri olduğunu belirterek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana belediyemizin mali yapısını güçlendirmek, geçmişten gelen yükleri planlı bir şekilde azaltmak ve çalışanlarımızın haklarını güvence altına almak için kararlılıkla çalışıyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz kişi başı 75 bin liralık ödeme, bu anlayışımızın önemli bir göstergesidir. Çalışanlarımızın alın teri ve emeği bizim için her şeyden değerlidir. Hazırladığımız takvim doğrultusunda kalan alacakların da en kısa zaman diliminde ödenmesini sağlayacağız. Mali disiplinden taviz vermeden hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmaya, çalışanlarımızın haklarını da eksiksiz yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Çukurova Belediyesi, çalışanların geçmişe dönük alacaklarının tamamının planlanan takvim doğrultusunda ödenmesi için çalışmalarını sürdürürken, mali disiplin anlayışıyla hem hizmet üretmeye hem de çalışanlarının haklarını gözetmeye kararlılıkla devam edeceğini kamuoyuna duyurdu.

Manşetler

Kahramanmaraş merkezli silah ticareti operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
Önce motosikletle kovaladılar sonra köpeği çaldılar
Isparta’da kum yüklü tır elma bahçesine devrildi, sürücü hayatını kaybetti
Uyuşturucudan cezaları bulunan 42 firari hükümlü yakalandı
Kahramanmaraş’ta temel kazısı sırasında toprak kaydı, yol çöktü, vatandaşlar mağdur oldu
Hatay’da motosiklet tamircilerine yönelik denetim yapıldı
Adana’da 25 yıla kadar hapis cezasıyla aranan hükümlüler şafak operasyonuyla yakalandı
Motosikletle çarpışan otomobilin sürücüsü şoka girdi, gözyaşlarına boğuldu
Arkadaşlarıyla şakalaşırken asansörde mahsur kaldılar
Antakya’da 7 yıl 5 ay hapis cezasıyla aranan şahıs tutuklandı