Cuma Pazarı için kuralar çekildi

Alanya Belediyesi tarafından pazar esnafının isteğiyle eski yerine taşınacak olan Cuma Pazarı'nın çizgilerinin çekilmesinin ardından kura çekimi de yapıldı.

Alanya Belediyesi tarafından pazar esnafının isteğiyle eski yerine taşınacak olan Cuma Pazarı'nın çizgilerinin çekilmesinin ardından kura çekimi de yapıldı.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik'in pazar esnafı ile yaptığı görüşmeler ve ziyaretleri sonrası Cuma Pazarı'nın kapalı otoparktan çıkarılarak tekrar eski yerine kurulmasına karar verilmişti. Esnafın ve alışveriş yapan vatandaşların sıcak, havasızlık gibi pek çok sorununu bitirecek olan değişiklik için pazar alanında çizgiler zabıta ekipleri tarafından belirlenerek çizildi.

508 pazarcı üretici esnafın yerleri belli oldu

12 Temmuz Cuma günü kapalı otoparktan çıkarak yeni yerinde kurulacak olan Cuma Pazarı için Salı Pazarı içerisindeki Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ofisi'nin önünde kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimine, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Belediye Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Gök ve esnaf katıldı. İlk olarak 254 pazar esnafı daha sonra ise 254 üretici esnafı kuralarını kendileri çekerek yerlerini belirlediler.

Manşetler

Çöp toplama sırasında yanan kamyonunu itfaiyeye sürdü
Öldürdüğü eşini evinin banyosuna gömdü
Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada
Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu