Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay’da kanaat önderleri ve STK temsilcileri ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli, depremin vurduğu Hatay'ın Antakya ilçesinde incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli, depremin vurduğu Hatay'ın Antakya ilçesinde incelemelerde bulundu. Hatay İl Afet ve Acil Müdürlüğüne giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yoğun hasar verdiği Hatay'a bağlı Antakya ilçesinde incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Hatay AFAD İl Afet ve Acil Müdürlüğü Merkezine geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada kanaat önderleri ve STK temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Manşetler

Dalgıç polisin dakikalarca süren mücadelesi sonuç verdi: Kalbi duran 8 yaşındaki çocuk hayata döndü
Burdur’da abartı egzoz kullanılan 2 araç trafikten men edildi
Manavgat’ta rafting yapmaya giden 52 yerli turist gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvurdu
Gazipaşa açıklarında kaçak sigara ürünleri ele geçirildi
Suç makinesi çaldığı altınları kuyumcuya satarken yakayı ele verdi
Gece kulübünden kovuldu, intikam için geldiği iş yerinde polis memurunu vurdu
Öncü eşliğinde ticari taksiyle göçmen kaçırırken polise yakalandılar
Mersin’de 6 dekar bahçe yangında zarar gördü
Tofaş alevlere teslim oldu
Defne’de korkutan konteyner yangını