Cumhuriyetin 101’inci yılında binlerce vatandaş fener alayı coşkusu yaşadı

Cumhuriyet'in 101'inci yılı etkinlikleri çerçevesinde "Fener Alayı" düzenlendi.

Cumhuriyet'in 101'inci yılı etkinlikleri çerçevesinde "Fener Alayı" düzenlendi. Binlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla ve meşalelerle 101'inci yılı coşkuyla kutladı.

Isparta'da Cumhuriyet'in 101'inci yılı kutlamaları Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen fener alayı yürüyüşü ile devam etti. Isparta Belediyesi önünden bando ve mehteran takımı eşliğinde başlayan fener alayı Mimar Sinan Caddesi üzerinden 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda sona erdi. Yüzlerce vatandaş ellerinde Türk bayrağı ve meşalelerle coşkulu bir şekilde yürüdü. Fener alayına Isparta Valisi Abdullah Erin, AK Parti Milletvekili Osman Zabun, Kara Havacılık Okul Komutanı Tuğgeneral İsa Baydilli, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, askeri, mülki ve adli erkan, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşlar açılan dev Türk bayrağı eşliğinde 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında toplandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 101'inci yıl marşlar eşliğinde coşkuyla kutlandı.

Manşetler

Burdur’da iki genci bıçaklayan 17 yaşındaki şüpheli tutuklandı
Kazada hayatını kaybeden nişanlı çift yan yana toprağa verildi
Burdur’da otogarda emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgilendirme
Isparta’da bir haftalık denetimlerde 28 aranan şahıs yakalandı
Kayıp olarak aranan 29 yaşındaki öğretmen adayının ırmakta cansız bedeni bulundu
Heyelan sonrası yol çamura bulandı, offroad yarışlarını aratmayan görüntüler ortaya çıktı
Antakya’da canlı hayvan çalan şüpheli yakalandı
Kozan’da aranan 2 kişi tutuklandı
Dörtyol araçtan 100 bin lira para çalan şüpheli yakalandı
Dörtyol’da hapis cezası aranan şahıs yakalandı