Cüzdanı kaybettiğine 1 gün sonra farkına varıp, kavuşunca büyük sevinç yaşadı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde mahalle bekçileri tarafından bulunan ve içerisinde 24 bin lira değerinde altın ve para bulunan cüzdan sahibine teslim edildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde mahalle bekçileri tarafından bulunan ve içerisinde 24 bin lira değerinde altın ve para bulunan cüzdan sahibine teslim edildi. Fadime Sevil, cüzdanının kaybolduğunu bu sabah fark ettiğini belirterek "Emniyet mensuplarımızdan Allah razı olsun" dedi.

Şelale Polis Merkezi Amirliğinde görevli çarşı ve mahalle bekçileri Şeyh Şamil caddesinde görev yaptıkları sırada kaldırımda küçük bir cüzdan buldu. Cüzdan içerisinde altın kolye, çeyrek altın ve para olduğunu gören bekçiler, cüzdanı Şelale Polis Merkezi Amirliğine getirip teslim etti.

Ertesi sabah cüzdanından para almak isteyen Fadime Sevil isimli genç kadın, tüm aramalarına rağmen cüzdanını bulamazken, sosyal medyada Şelale Polis Merkezine buluntu cüzdan olduğu ilanını görünce soluğu polis merkezinde aldı. İçerisinde 24 bin lira değerinde altın ve para bulunan cüzdanını teslim alan Fadime Sevil, bulup getiren bekçilere ve polislere çok teşekkür etti.

Manşetler

Devlete ve polise hakaret eden yabancı uyruklu şahıs serbest bırakıldı
Yalvaç’ta iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Burdur’da bahçede çalışan adam hayatını kaybetti
Anamur’da uyuşturucu taciri yakalanıp tutuklandı
’Yılanı öldürdüm’ deyip çektirdiği video pahalıya mal oldu: 22 bin TL ceza yedi
Narkotik köpeği ‘Jardi’ üçüncü kez zirvede
Kırıkhan’da 3 buçuk milyon TL’lik kablo çalan 3 kişi tutuklandı
Annesi sokaktan korkarken, facia evlerinin balkonunda yakaladı
Tedavi gören babasına yastık almaya giderken kaza geçirdi, 15 günlük yaşam savaşını kaybetti
Fildişi Sahili’ne ticaret yapmaya giden şahıstan 20 gündür haber alınamıyor