Dağyakası buz pisti yeniden açıldı

Antalya’da yeniden açılan Muratpaşa Belediyesi’nin 450 metrekarelik doğal buz pisti, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) buz hokeyi takımının antrenmanlarına da ev sahipliği yapıyor. Takım Kaptanı Ceyda Kaya, “Bu pist sayesinde güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Muratpaşa Belediyesi’nin Çaybaşı Mahallesi’nde bulunan ve 450 metrekare genişliğiyle aynı anda 60 kişiye kadar hizmet verebilen Dağyakası Buz Pateni Pisti, yeniden açıldı. Pandemi nedeniyle uzun süre kapalı olan pist, pazartesi hariç 11.00-21.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Yarım saatlik seans ücretinin 20 lira olduğu doğal buz pistinde bir eğitmen eşliğinde çalışmanın ücreti ise 70 lira.

Pist, aynı zamanda, AÜ buz hokeyi takımının antrenmanlarına da ev sahipliği yapıyor. Takım kaptanı olan iktisat bölümü son sınıf öğrencisi Ceyda Kaya, pandemide başlayan yeni dönemle birlikte takım olarak bir araya geldiklerini söyledi. “Bu pist sayesinde güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Buz pistinin açılmasıyla etkinliklerimize başladık” diyen Kaya, özellikle Antalya gibi havanın çok sıcak olduğu bir kentte buzda kaymanın güzel bir hobi ve aktivite olduğunu söyledi.

Manşetler

Zıpkın bacağına saplandı, ayağında zıpkınla hastaneye götürüldü
Motosiklet sürücüsü kaskı sayesinde yara almadan kurtuldu
Satırla katledilen hemşirenin eşine ağırlaştırılmış müebbet talebi
Antalya’da tehditle para istedikleri iş yerini kurşunlayan 3 şüpheli tutuklandı
Burdur’da otomobille çarpışan traktör devrildi: 3 yaralı
Osmaniye’de feci kazada ölen 3 kişi son yolculuğuna uğurlandı
Otobüste darbedilen yaşlı çift davasında, sanığın 2 yıl hapis cezası yaşı küçük olduğu için düşürüldü
Alanya’da alacak verecek meselesi kanlı bitti, 1 yaralı
Otobüs bagajında satılmak üzere gönderilen yaprak, lahana sarma ve dolmalara el konuldu
Kahramanmaraş’ta motosikletle tehlikeli sürüş kamerada