Dairede çıkan yangında 3’ü çocuk 4 kişi dumandan etkilendi

Antalya'da bir dairede çıkan yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü.

Antalya'da bir dairede çıkan yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen 3'ü çocuk 4 kişi kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı.

Yangın, dün saat 23.00 sıralarında Kepez ilçesi Şafak Mahallesi 4258 sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın 1'inci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Barış isminde bir kişinin kiracı olarak ailesiyle birlikte ikamet ettiği dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dairede oturan vatandaşlar kendilerini dışarı atarken 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar ile olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Bu sırada daireyi kaplayan alevler nedeniyle merdiven boşluğu dumanla kaplanırken diğer apartman sakinleri balkon ve çatıya sığındı.

3'ü çocuk 4 kişi dumandan etkilendi

Belirtilen adrese gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler yangına müdahale etti. Yoğun duman nedeniyle apartmandan inemeyen ve çatıya sığınan 4 kişi itfaiye merdiveni ile tahliye edildi. Yaklaşık yarım saatlik çalışma ile yangın kontrol altına alınırken ekipler soğutma ve duman tahliyesi yaptı. Dumandan etkilenen apartman sakinlerinden Tuğçe T. ve 3 çocuğu sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. Ev sahibinin başvurusu üzerine Olay Yeri İnceleme ekipleri yangın çıkan dairede inceleme yaptı.

Manşetler

Kendisinden ayrılan kız arkadaşını evine girerken öldürdü
Isparta’da art arda yaşanan köpek ölümlerine valilik inceleme başlattı
Gökyüzündeki bilinmeyen ışık paniğe neden oldu: Gerçek göktaşı çıktı
Burdur’da gerçeğini aratmayan yangın ve KBRN tatbikatı
Isparta’da kontrolden çıkan kamyon şarampole devrildi, sürücü yaralandı
10 gündür otogarda yaşayan avukat oturduğu yerde hayatını kaybetti
Dayısının silahından çıkan kurşunla hayatını kaybeden kadının cenazesi ailesine teslim edildi
Adana’da torbacı olduğu öne sürülen şahıs canlı yayında intihar etti
Tırın altında kalan karayolları işçisi hayatını kaybetti
Sokak ortasında vahşice öldürüldü: 19 yaşındaki genç defalarca bıçaklandı