Davraz Kayak Merkezi olumsuz hava nedeniyle bugünlüğüne kapatıldı

Isparta'daki Davraz Kayak Merkezi, yoğun rüzgâr ve elverişsiz hava şartları nedeniyle kayak pistlerinde faaliyetlere bir günlüğüne ara verdi.

Isparta'daki Davraz Kayak Merkezi, yoğun rüzgâr ve elverişsiz hava şartları nedeniyle kayak pistlerinde faaliyetlere bir günlüğüne ara verdi.

Davraz Kayak Merkezi, olumsuz hava şartları nedeniyle 2 Şubat 2026 tarihinde kayak pistlerinin hizmete kapatıldığını duyurdu. Merkez yönetiminden yapılan açıklamada, yoğun rüzgâr ve elverişsiz hava şartlarının güvenli kayak yapmayı riske soktuğu belirtilerek, bu nedenle kayak faaliyetlerine yalnızca bugünlük ara verildiği ifade edildi.

Güvenlik nedeniyle kayak faaliyetlerine ara

Açıklamada, "Kıymetli misafirlerimiz, 2 Şubat 2026 tarihinde olumsuz hava şartları nedeniyle kayak merkezimiz hizmete kapalı olacaktır" denildi. Öte yandan, kayak merkezinde bulunan oteller ve kafelerin hizmet vermeye devam edeceği, otele ait baby lift ve kızak alanının ise açık olacağı bildirildi. Yetkililer, hava şartlarının normale dönmesiyle birlikte kayak pistlerinin yeniden hizmete açılacağını belirtti.

Manşetler

Tetikçilik girişimi son anda engellendi: 6 kişi tutuklandı
Antalya’da kayıp yaşlı adam jandarma ekiplerince bulundu
Ceyhan Nehri’nde kaybolan ikinci çocuğun da cansız bedeni bulundu
Antalya’da jandarma ekiplerinden safari araçlara yönelik denetim
Antalya’da baraka yangında küle döndü, alevler villa ve lojmanlara sıçramadan söndürüldü
Ceyhan Nehri’nde kaybolan 10 yaşındaki çocuğun cansız bedeni 3 kilometre ileride bulundu
Su arızasını gidermeye çalışan muhtar kayalıklardan düştü
Alanya’da otelde arızalı asansörü kontrol ederken yaralanan teknik personel, 40 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Ormanlık alanda mahsur kalan alzheimer hastası kurtarıldı
Beton blokta uzandı, dengesini kaybedip merdivenlere düştü