Dayanışma Merkezinden 1284 depremzede ihtiyacını karşıladı

Merkezefendi Belediyesi'nin depremzedeler için mağaza şekline getirmiş olduğu Dayanışma Merkezinden şu ana kadar bin 284 kişi yararlandı.

Merkezefendi Belediyesi'nin depremzedeler için mağaza şekline getirmiş olduğu Dayanışma Merkezinden şu ana kadar bin 284 kişi yararlandı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Daha gelecek çok ailemiz, ihtiyaç sahibi çok afetzedemiz var. Dayanışma içinde yaraları sarmaya devam edeceğiz" dedi.

Merkezefendi Belediyesi, afet bölgesinden Denizli'ye gelen afetzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Merkezefendi Kültür Merkezi'nde afetzedeler için mağaza şekline getirilen "Dayanışma Merkezi'nden bugüne kadar bin 284 depremzede yararlandı. "Dayanışma Merkezi'ne giden afetzedelerin kullanılmamış kıyafet, ayakkabı, bot, eldiven, atkı, bere, kalın çorap, iç giyim, gıda, hijyen ürünleri, bebek bezi ve maması gibi ürün ihtiyaçları personellerin yardımıyla gideriliyor.

"Bu dayanışma bize can, bize umut oluyor"

Dayanışma Merkezi'ne şehrin her tarafından malzemeler geldiğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Depremin ardından günler çok zor geçti. Bu süreçte biz de ülkemizin dört bir yanındaki tüm yurttaşlarımız gibi yaralarımızı sarmak adına elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Bu birliktelik, bu dayanışma bize can, bize umut oluyor. Dayanışma Merkezimiz'den bugüne kadar 1284 afetzede ailemiz sayenizde ihtiyaçlarını karşıladı. Buraya bazen bir çocuk oyuncağını, bazen bir öğrenci bursuyla aldığı birkaç kilo bakliyatı, bazen de yaşlı bir amcamız elinde avucunda olan tüm parasıyla aldığı erzakları getiriyor. Bu iyilik, bu güzellik, millet olarak bizim en büyük gücümüz. Daha gelecek çok ailemiz, ihtiyaç sahibi çok afetzedemiz var. Dayanışma içinde yaraları sarmaya devam edelim. Merkezefendi Kültür Merkezimizde iyilikleri büyütelim. Tüm hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar" ifadelerini kullandı.

Öncelikli ihtiyaç malzemeleri

Öte yandan depremzedeler için öncelikli olarak kullanılmamış kıyafet, ayakkabı, bot, eldiven, bere, atkı, gıda ürünleri, bebek bezi ve maması, kişisel hijyen malzemeleri ve temizlik ürünlerine ihtiyaç duyuluyor.

Manşetler

13 yaşındaki kız çocuğunun haşema ile havuza girmesine izin vermeyen Rus uyruklu site yöneticisi tutuklandı
Genç kızın hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Antalya’da bir kadın evinde ölü bulundu
Antalya’daki zincirleme kapkaç ve gasp olayında marketteki kasiyer yaşadığı şoku anlattı
Uyuşturucu kullanmaktan öğretmenlikten ihraç edilen şahıs bu kez uyuşturucu ticaretinden tutuklandı
Mersin’de balkonda akıma kapılan 1,5 yaşındaki Yamaç yaşam mücadelesini kaybetti
Tartıştığı kişi tarafından üzerine otomobil sürülüp yaralanan adam hayatını kaybetti
Ticari araç, çıkmaz sokağa girdi bahçeye düşmesine ramak kaldı
Devrilen beton mikserinin sürücüsü hafif yaralandı
Böyle gaspçı görülmedi: Marketten parayı alıp kaçtı, içinde çocuk olan otomobili de kaçırdı, yaya olarak kaçarken cep telefonu g