Denizli’den deprem bölgesine cenaze araçları gönderildi

Denizli'den Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından afet bölgesine destek için cenaze araçları gönderildi.

Denizli'den Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından afet bölgesine destek için cenaze araçları gönderildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilde hissedilen depremde zarar gören vatandaşlar için Denizli'den her türlü destek seferberliği sürüyor. Bu çerçevede depremin en çok yıkıma uğrattığı bölgelere şehir ve ilçe merkezlerinden, yardım malzemeleri taşıyan tırlar gönderilmeye devam ediyor. Yardım çalışmalarına aralıksız katkı sunan Denizli ilinden bu defa bazı cenaze hizmet araçları, deprem bölgesine gönderilmek üzere yola çıkarıldı. Cenaze araçlarıyla birlikte görevlilerde bölgeye giderek, yardımlarını aralıksız sürdürüyor.

Manşetler

Burdur’da şiddetli yağış sonrası köprüde çökme meydana geldi
Serinlemek için girdiği baraj gölünde cansız bedeni bulundu
Burdur’da baraja giren genç kayboldu
Yaşlı kadının cansız bedeni evine 4 kilometre mesafede sulama kanalında bulundu
Mersin’de 23 yaşındaki genç ırmakta boğuldu
Antalya’da otomobilde kilitli kalan çocuğu itfaiye kurtardı
Mağazadan takıları çalan hırsızdan pes dedirten savunma: "Bana borçları vardı"
Yürüyüş sırasında ayağı kırılan vatandaşı AFAD kurtardı
Sürünerek girdiği mağazadan bilezikleri çaldı: 1 milyon TL zarar verdi
Pikapla çarpışan minibüs kıraathaneye daldı: 1 ölü, 3 yaralı