Deprem bölgesi için portatif tuvalet üretimine başlandı

Kocaeli'de İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından deprem bölgesinde kullanılmak üzere portatif tuvalet imalatı başladı.

Kocaeli'de İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından deprem bölgesinde kullanılmak üzere portatif tuvalet imalatı başladı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen büyük depremlerin yaraları el birliğiyle sarılmaya devam ediyor. Ülkenin dört bir yanından gelen yardımların ardından depremzedelere kalıcı ve hijyenik bir yer inşa etmek adına İzmit Belediyesi de elini taşın altına koydu. Çadır Kent için bölgede çalışan ekiplerin yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de depremzedelerin hizmetinde kullanılmak üzere portatif tuvalet imalatı yapmaya başladı. Portatif tuvalet için ekipler, öz kaynakları ile gece gündüz çalışmalara devam ediyor.

Manşetler

Otomobil yol süpürme aracıyla çarpıştı
Depremzede yaşlı çiftin yaşadığı konteyner yanarak küle döndü
Otomobilin çarptığı motosikletteki 2 kişi yaralandı
Evleri soyan hırsızlar önce kameraya sonra polise yakalandı
Motosikleti yatarak kullanıp trafiği tehlikeye sokan sürücüye 21 bin lira ceza
Kaza yapan sürücü aracı bırakıp kayıplara karıştı
Doğum günü nedeniyle dağıtılan çikolataları yiyen 10 öğrenci hastaneye kaldırıldı
Kahramanmaraş’ta öldürülen genç kızın yakınlarından adalet çağrısı
Tırın tabanına binlerce uyuşturucu hap sakladılar
Antalya’da son 1 haftada 11 bin 553 araç ve sürücüne ceza kesildi