Deprem bölgesinde görevini tamamlayan komandolar uğurlandı

Muğla'dan deprem bölgesi Osmaniye'ye gelen ve görev sürelerini tamamlayan jandarma personeli, dualarla birliklerine uğurlandı.

Muğla'dan deprem bölgesi Osmaniye'ye gelen ve görev sürelerini tamamlayan jandarma personeli, dualarla birliklerine uğurlandı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'ye, Jandarma Genel Komutanlığı'nca destek maksatlı Muğla İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Komando Tabur Komutanlığı personeli gönderildi. Kentte 1 ayı aşkın süredir depremzedelerin yaralarını sarmak için görev yapan jandarma personeli için Osmaniye Jandarma Komutanlığı'nda uğurlama töreni düzenlendi.

Burada İl Jandarma Komutanı Albay Can Altundarak, görev yapan personele teşekkür etti. Jandarma komandolar, yapılan duanın ardından araçlarla birliklerine uğurlandı.

Manşetler

Hatay’da otomobil takla attı: 3 yaralı
Apartman bahçesine sakladığı pompalı tüfek polisi alarma geçirdi
Şehit kardeşine küfreden milletvekiline hakaret etti, davayı kaybedince aracı haczedildi
Gazipaşa Havalimanı’nda görevli polis memuru hayatını kaybetti
Otogarda drift atan 3 sürücüye 174 bin lira ceza
Kahramanmaraş’ta narkotik ve kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama
Eski belediye başkanını oğlu baltayla öldürdü
Manavgat’ta motorlu bisiklet takla attı: 1’i ağır 2 yaralı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Alanya’da 2,5 ay önce sahilde bulunan ceset ihbarı yamaç paraşütü pilotu kamerasında