Deprem bölgesinde hırsızlık olaylarına karışan 6 şüpheli tutuklandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yağma ve hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen 9 şüpheliden 6'sı mahkemece tutuklandı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yağma ve hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen 9 şüpheliden 6'sı mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ile İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Hatay'da yağma, hırsızlık ve asayiş olaylarına ilişkin çalışma yaptı. Ekiplerin yaptığı çalışmada İskenderun'da 9 şüpheli tespit edildi. Şüpheliler polisin düzenlediği operasyonda yakalandı. Emniyette ifadesi alınan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 6'sı tutuklanarak ceza evine gönderildi. 3 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Manşetler

Sele teslim olan yollarda araçlar mahsur kaldı: Yaşanan zor anlar kamerada
İskenderun polisi kafe ve kıraathanelere uygulama gerçekleştirdi
Yağışlı havayla birlikte su dolan çukura düşen 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Motosiklet alev alev yandı
Osmaniye’de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı
Osmaniye’de park halindeki motosiklet alev alev yandı
Kaza yapan araç köprünün korkuluklarında asılı kaldı, facia ucuz atlatıldı
Kozan’da sel sularında mahsur kalan araçları ekipler kurtardı
Eğirdir’de yuvarlanan kayaların tehdit ettiği bina tahliye edildi
Eğirdir Gölü’nde balık avlarken tekneden düşen adam boğuldu