Deprem mezarlığında hüzünlü arife

Depremin vurduğu Hatay'da, Kurban Bayramı öncesi mezarlık ziyareti yapan vatandaşlar hüzünlü anlar yaşadı.

Depremin vurduğu Hatay'da, Kurban Bayramı öncesi mezarlık ziyareti yapan vatandaşlar hüzünlü anlar yaşadı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkım Hatay'da meydana geldi. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için Antakya ilçesinde ki Narlıca Mahallesi'nde deprem mezarlığı oluşturuldu. Kurban Bayramı arifesinde Hataylı vatandaşlar, deprem mezarlığına defnedilen yakınlarının mezarlarını ziyaret ettiler. Mezar ziyaretinde hüzünlü anlar yaşayan vatandaşlar, dua ederek ve çiçek dikerek yakınlarını andı. Suriyeli 7 yaşındaki Yasin'in, babasının mezarı başında 2 kardeşi ve annesiyle ettiği duaysa yürekleri dağladı.

"Bayram ziyareti için geldim ama hüzünlü bir bayram"

Oğlunu kaybeden Osman Koşar, "Oğlumun mezarına geldim. Bayram ziyareti için geldim ama hüzünlü bir bayram, bu bayram. Rabbim bir daha bizlere bu günleri yaşatmasın. Zor, gerçekten de çok zor. Rabbim mekanlarını cennet eylesin" dedi.

Kardeşinin mezarını ziyarete geldiğini ifade eden Bünyamin Esatoğlu ise "Kardeşimin mezarını ziyarete geldik, rabbim hepsine rahmet eylesin. Bayram ziyareti için geldik. Hüzünlü bayram. Kendisi olmadan geçecek bayram" diye konuştu.

Manşetler

Muhittin Böcek ek ifadesini verdi
Antalya’da tefecilik ve nitelikli dolandırıcılık operasyonu
Osmaniye’de geri dönüşüm tesisinde yangın korkuttu
Park halindeki araçlara çarptı, pompalı tüfek ile işyeri sahibini yaraladı
Alanya’da kalbi duran 21 yaşındaki Azeri uyruklu genç hayatını kaybetti
Merdivenlerden düştüğü iddia edilen adam hayatını kaybetti
Otobüs şoförüyle motosikletli kadın birbirine girdi: Sürücü adliyeye sevk edildi
38 yıl hapis cezasıyla aranan firari yakalandı
Ceza yiyen sürücüler tepki göserdi: "Haftada 3 gün ceza yiyoruz"
Hassa’da devrilen tırın sürücüsü yaralandı