Deprem sonrası terk edilen apartmanlar polis ve bekçiye emanet

Adana polisi yaşanan depremin ardından özellikle apartmanların terk edilmesiyle birlikte buralarda 24 saat nöbet tutarak, vatandaşın malını koruyor.

Adana polisi yaşanan depremin ardından özellikle apartmanların terk edilmesiyle birlikte buralarda 24 saat nöbet tutarak, vatandaşın malını koruyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Pazarcık ilçesi olan depremin üzerinden 20 gün geçti. Adana'da 11 apartman yıkıldığı için vatandaşlarda apartmanlara girememe korkusu başladı. Bu nedenle vatandaşlar evlerini terk edip ya il değiştirdi ya da müstakil evlere gitti. Bunu fırsat bilen hırsızlar da apartmanlara dadandı. Ancak bu durumu hemen fark eden Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve bekçiler gece-gündüz, 24 saat apartman önlerinde nöbet tutup, devriye atmaya başladı. Hırsızlara göz açtırmayan polis ve bekçi vatandaşın malını koruyor.

Manşetler

Burdur’da beton mikseri devrildi: 2 yaralı
Kayıp olarak aranan 9 yaşındaki Hüseyin’in cansız bedeni kanalda bulundu
Mersin’de derede mahsur kalan 7 kişi kurtarıldı
Otomobilin çarptığı genç avukat hayatını kaybetti
Osmaniye’de 4 kişiye çarpıp kaçan sürücü polise teslim oldu
Düğün salonu önünde çıkan silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı
Kahramanmaraş’ta sahte rakı şüphesi: 1 kişi hayatını kaybetti
40 yıllık emeği gözlerinin önünde küle döndü
24 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü çorbasını bırakıp kaçtı, bekçiler yakaladı
Husumetlisinin iş yerinin camlarını kırdı, emniyete gidip teslim oldu