Depremde ağır hasar almıştı, böyle yıkıldı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde depremde ağır hasar alan 12 katlı bina, çevreye zarar vermemesi için 10 saatlik titiz bir çalışmayla yıkıldı.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde depremde ağır hasar alan 12 katlı bina, çevreye zarar vermemesi için 10 saatlik titiz bir çalışmayla yıkıldı. O anlar kameralara da yansıdı.

6 Şubat'ta meydana gelen ikinci depremin merkezi Elbistan ilçesinde bir taraftan yaralar sarılıyor, bir taraftan da tehlike oluşturan hasarlı binaların yıkımı hızla sürüyor. İlçede Emniyet Caddesi üzerinde bulunan 12 katlı inşaat halindeki binanın bir kısmı yıkılarak ağır hasar aldı. Ağır hasar alan binanın çevreye zarar vermeden yıkılması için AFAD koordinesinde çalışma yapıldı. Emniyet, jandarma, DSİ başta olmak üzere tüm ekiplerin yaptığı 10 saatlik çalışma sonrasında bina çevreye zarar vermeden kontrollü şekilde yıkıldı.

Binanın çökme anı ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Manşetler

Apartman bahçesine sakladığı pompalı tüfek polisi alarma geçirdi
Şehit kardeşine küfreden milletvekiline hakaret etti, davayı kaybedince aracı haczedildi
Gazipaşa Havalimanı’nda görevli polis memuru hayatını kaybetti
Otogarda drift atan 3 sürücüye 174 bin lira ceza
Kahramanmaraş’ta narkotik ve kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama
Eski belediye başkanını oğlu baltayla öldürdü
Manavgat’ta motorlu bisiklet takla attı: 1’i ağır 2 yaralı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Alanya’da 2,5 ay önce sahilde bulunan ceset ihbarı yamaç paraşütü pilotu kamerasında
Zeytinyağı tenekelerinden 100 bin uyuşturucu hap çıktı