Depremde gelini ve 3 torununu kaybeden Atrak Kaleş: "1 yıllık bina 3 saniyede çöker mi?"

Hatay'da 6 Şubat depreminde gelini ve 3 torununu kaybeden Atrak Kaleş, "1 yıllık apartman değildi, 3 saniyede çöker mi?" dedi.

Hatay'da 6 Şubat depreminde gelini ve 3 torununu kaybeden Atrak Kaleş, "1 yıllık apartman değildi, 3 saniyede çöker mi?" dedi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündaeki depremlerde Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşayan Nurşen Kaleş (42), çocukları Fatih (18), Enes (14) ve Melek Kaleş (3) depremin ilk saniyelerinde oturdukları apartmanın çökmesi sonucu hayatlarını kaybetti. Depremin ikinci yıl dönümünde Atrak Kaleş (65), gelini ve 3 torununun Narlıca Deprem Şehitleri Mezarlığı'ndaki kabirlerini ziyaret etti. Atrak Kaleş, torunlarının ve gelinin mezar taşlarını elleriyle okşayıp ağıt yaktı.

"1 yıllık bina 3 saniyede çöker mi?

Atrak Kaleş, "Acımız çok büyük, dinmiyor. Yeni bina yapılmıştı. 1 yıllık bina, 3 saniyede çöker mi? Çöktü, 7 gün enkazın altında kaldılar. 7 günün sonunda çıkarttılar. Allah kimsenin başına vermesin, rabbim bize sabır versin. Bir gün gözyaşlarım dinmedi, hep aklımızda" diye konuştu.

Manşetler

Alanya’da denizde kaybolan 19 yaşındaki gencin cansız bedeni bulundu
Alanya’da motosiklet uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı
Antakya’da çöplük yangını kontrol altına alındı
Sokağa dönmek isteyen otomobile motosiklet çarptı: 1 yaralı
Burdur İl Jandarma Komutanlığı’nda görev değişikliği
Antalya’da sahte plakalı araç alarmı
Otomobilin motosikletle çarpışma anı kamerada
Antalya İl Jandarma Komutanlığına Tümgeneral Hüseyin Bekmez atandı
Fakülte inşaatında usta başının maaş vurgunu işçileri iskeleye çıkardı
Pasajda ölen Eyüp Can davasında ’dikkat çeken görüntü" şüpheli 3 dakika içerde kalmış