Depremde hayatını kaybeden aile Dursunbey’de toprağa verildi

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden dört kişilik aile Balıkesir'in ilçesinde toprağa verildi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden dört kişilik aile Balıkesir'in ilçesinde toprağa verildi.

Gaziantep Islahiye'de Uzman Çavuş olarak görev yapan Sırrı Aykut ve ailesi depremin ardından arama kurtarma ekiplerince, yaşadıkları evlerinin enkazından çıkarıldı. Sırrı Aykut, Hacer Aykut ve çocukları Göktuğ ile Alparslan Aykut'un cenazeleri Dursunbey Belediyesi tarafından Şahinbey ilçesinden alınarak gece saatlerinde ilçeye getirildi.

Aykut ailesi evlerinin önünde alınan helalliğin ardından Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazeye, Dursunbey Kaymakamı Ramazan Teke, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Manşetler

Isparta’da otomobiller çarpıştı: 4 yaralı
Kendilerini ’mali istihbarat yetkilisi’ olarak tanıtıp 6 milyon TL’lik vurgun yaptılar: 1 tutuklama
Takibe alınan bottan, KKTC’de hakkında arama kararı bulunan firari çıktı
Sulama kanalına düşen iki kardeş de hayatını kaybetti
Hiç tanımadığı adamı bıçakla yaraladı, polisi görünce ‘Game Over’ diyerek teslim oldu
Erzin’de otluk alanda çıkan yangında alevler traktöre sıçradı
Adana’da hırsızlık şüphelisi kadın yakalanınca sara nöbeti numarası yaptı
Osmaniye’de mısır tarlasında çıkan anız yangını söndürüldü
Kırıkhan’da samanlık yangını yaşandı
Antalya’da beton mikseri devrildi: 1 yaralı