Depremin 137. saatinde hamile kadın ve 3 yaşındaki kızı kurtarıldı

Hatay'da depremde enkaz altında kalan hamile kadın ve 3 yaşındaki kızı, Rize Arama Kurtarma Ekiplerince (RİKE) sağ olarak çıkarıldı.

Hatay'da depremde enkaz altında kalan hamile kadın ve 3 yaşındaki kızı, Rize Arama Kurtarma Ekiplerince (RİKE) sağ olarak çıkarıldı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği depremlerin ardından deprem bölgesine giden RİKE gönüllülerinden oluşan arama kurtarma ekibi, Hatay merkez Cebrail Mahallesi Fatih Caddesi'nde bir binanın enkazından gelen sesler üzerine çalışmalarını burada yoğunlaştırdı. Seslerin geldiği yöne doğru koridor açan ekipler, ilk depremden 137 saat sonra hamile kadın ile 3 yaşındaki kızını sağ olarak çıkarmayı başardı. Kurtarılan anne ve kızı, 112 Acil Sağlık ekiplerince bölgedeki hastanelere sevk edildi.

Manşetler

Osmaniye’de otomobille çarpışan kamyonet yan yattı: 2 yaralı
Osmaniye’de seyir halindeki tır alev alev yandı
Yedek lastikten 2 kilo esrar çıktı
Kaza anı araç kamerasında: Daha önce 3 kişi ölmüştü bu sefer yayalara motosiklet çarptı
Antalya’da ilkokulda yangın çıktı: Öğrenciler tahliye edildi
Bozyazı’da güvenlik güçlerine başarı belgesi
Mersin’de suç oranlarında düşüş: Yüzde 16 gerileme sağlandı
Özel güvenlik görevlisi adliyede ölü bulundu
Hatay’da zeytinlik alanda 30 düzensiz göçmen yakalandı
Silah çekmeye çalıştığı jandarmanın dikkati faciayı önledi