Depremin 50’nci gününde Kahramanmaraş’ta son durum havadan görüntülendi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremin 50'nci gününde şehir, dron ile görüntülendi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremin 50'nci gününde şehir, dron ile görüntülendi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 ve Elbistan ilçesinde 7,6 büyüklüğünde meydana gelen 2 büyük deprem, 11 ilde büyük yıkım ve can kayıplarına neden oldu.

Binlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem sonrası Kahramanmaraş'ta enkaz kaldırma ve hasarlı binaların yıkım çalışmaları sürüyor. Yıkım çalışmalarında görevlendirilen ekipler, iş makineleri ile depremlerde ağır hasar gören ve tehlike arz eden binaları kontrollü şekilde yıkarken, yıkım çalışmalarının olduğu bölgelerde ise polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alıyor. Dron ile kayda alınan görüntülerde Kahramanmaraş'ın kent meydanında bir yandan yıkımların devam ettiği, bir yandan da hayatın devam ettiği görülüyor.

Depremin hemen ardından şehirden ayrılan vatandaşların şehre dönmesi ile bazı bulvarlarda trafik yoğunluğu da yaşanıyor. Şehrin hareketliliği ve enkaz kaldırma işlemleri ise dron ile görüntülendi.

Manşetler

Hatay’da otomobil takla attı: 3 yaralı
Apartman bahçesine sakladığı pompalı tüfek polisi alarma geçirdi
Şehit kardeşine küfreden milletvekiline hakaret etti, davayı kaybedince aracı haczedildi
Gazipaşa Havalimanı’nda görevli polis memuru hayatını kaybetti
Otogarda drift atan 3 sürücüye 174 bin lira ceza
Kahramanmaraş’ta narkotik ve kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama
Eski belediye başkanını oğlu baltayla öldürdü
Manavgat’ta motorlu bisiklet takla attı: 1’i ağır 2 yaralı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Alanya’da 2,5 ay önce sahilde bulunan ceset ihbarı yamaç paraşütü pilotu kamerasında