Depremin izi bu yolda hala var

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası fay hattının geçtiği ve zarar verdiği karayolu dron ile görüntülendi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası fay hattının geçtiği ve zarar verdiği karayolu dron ile görüntülendi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat tarihinde meydana gelen 7,7'lik deprem 11 il ve ilçelerinde hasara neden oldu. On binlerce binanın hasar gördüğü ve vatandaşın hayatını kaybettiği depremin izleri hala görünüyor.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Çiğli mevkiinden geçen Kahramanmaraş - Gaziantep karayolu ise depremden etkilenen bölgelerden biri oldu.

Karayolunun altından geçen fay, depremler sonrası yaklaşık 7 metrelik kaydı. Karayolunda seyreden bir araç sol şeritten devam ederken, fay hattının geçtiği noktada bir anda orta şeritte seyretmek zorunda kalıyor. Karayolu, hem araç içi kamera hem de dron ile görüntülendi.

Sürücülerin herhangi bir kazaya karışmamaları adına karayoluna da trafik işaret levhaları yerleştirildi.

Manşetler

Alanya’da hafif ticari araçla çarpışan motosikletli genç yaralandı
Burdur’da aracın içinde hareketsiz bulunan genç hastanede hayatını kaybetti
Osmaniye’de otomobil motosikletle çarpıştı: 1 yaralı
Husumetli olduğu kardeşlerden birini öldürdü, diğerini yaraladı
Temizlik görevlileri fark etti: Çöpteki ağzı bağlı poşetten 5 yavru kedi çıktı
Isparta’da bir ayda 14 düzensiz göçmen yakalandı
Osmaniye’de bahçedeki saman balyaları yandı, zeytin fidanları zarar gördü
Alanya’da 5 yıldızlı otelin geri dönüşüm deposundaki yangın korkuttu
Anamur’da uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli tutuklandı
Burdur’da otomobil kanala düştü: 2 yaralı