Depremlerde hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için Şanlıurfa'da cuma namazını müteakip binlerce Müslüman gıyabi cenaze namazı kıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için Şanlıurfa'da cuma namazını müteakip binlerce Müslüman gıyabi cenaze namazı kıldı.

Namaz dolayısıyla inanç turizminin önemli merkezlerinden olan kentte Hz. İbrahim'in doğduğu ve ateşe atıldığı yer olarak rivayet edilen, tarihi Balıklıgöl Yerleşkesinde bulunan Dergah Camisinde binlerce kişi bir araya geldi. Cuma hutbesini okuyan İl Müftüsü Ramazan Tolan, dayanışma ve yardımlaşmanın bu zor günlerde önemli olduğunu vurguladı. Depremzedelere destek olma çağrısı yapan Tolan, acıların hafiflemesi için herkesin fedakarlıkta bulunması gerektiğini aktardı. Cuma namazını müteakiben vatandaşlar, gıyabi cenaze namazı kıldı, depremde hayatını kaybedenler için dua etti.

Manşetler

Minibüsün çarptığı başıboş at "Haybulans" ile tedaviye alındı
Osmaniye’de minibüs başıboş ata çarptı
Kontrolden çıkan traktör şarampole devrildi: 1 yaralı
Diş tedavisi için gittiği hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki kız son yolculuğuna uğurlandı
Antalya’da seyir halindeki otomobil alev topuna döndü
Elektrik direğinde akıma kapılan işçi yaralandı
SDÜ’den sınav sorusu sızdırılması iddialarına açıklama: "Adli ve idari süreç ayrı yürütülüyor"
Isparta’da 8 yaşındaki kız çocuğu, diş tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybetti
Antalya-Konya yolunda devrilen tırın sürücüsü yaralandı
LPG tankına gizlenen 8 kilo 800 gram esrar ele geçirildi: 2 tutuklama