Depremzede çocukların yüzü Beşiktaş’ın hediyeleriyle güldü

Hatay'ın Defne ilçesinde afetzede vatandaşlarla bir araya gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, çocuklara hediye dağıttı.

Hatay'ın Defne ilçesinde afetzede vatandaşlarla bir araya gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, çocuklara hediye dağıttı.

Defne ilçesi Çekmece Mahallesi'nde bulunan 23 Temmuz Konteyner Kentte bulunan depremzedeler, Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı ve Beşiktaş Çarşı Grubu taraftarıyla bir araya geldi. Afetzede çocuklarla buluşan Başkan Adalı; çocuklara atkı, forma, bere ve futbol topu gibi hediyeler dağıtıldı. Başkan Adalı'ya afetzede vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, etkinlik sonrası basın açıklaması yapıldı.

"İnsanların neler hissettiklerini çok iyi hissediyorum"

Çarşı grubuyla birlikte 3 yıldır Hatay'a geldiğini ifade eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, "Burada depremi en ince şekilde yaşadım, insanların neler hissettiklerini çok iyi hissediyorum. Çarşı grubuyla 3 yıldır her yıl gelerek bir ziyarette bulunuyoruz. Bu yılda beraber gelmeye karar verdik. Allah bir daha böyle bir acı göstermesin. Depremde kaybettiklerimizi rahmetle anıyorum. İnşallah en kısa zamanda normal hayata dönüyoruz ki geçen yıldan beri çok iyi iyileştirmeler var. Şehir yavaş yavaş şehir olmaya başladı ve insanlarda normal hayata dönmeye başladı. Allah bir daha böyle bir acı daha yaşatmasın" dedi.

"Başkanı görünce mutlu oldum"

Beşiktaş tarafından dağıtılan hediyelerle mutlu olduğunu dile getiren Şemsi Aras Günay, "Bugün buraya Beşiktaş başkanı geldi. Burada bizlere atkı, bere, forma ve futbol topu dağıttılar. Başkanı görünce mutlu oldum. Ben de bere ve atkı aldım" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Isparta’da aranan 31 şahıs yakalandı
Mersin’de yola akan mazot zincirleme kazaya neden oldu, 4 araç birbirine girdi
Tartışmalı güreşler olaylı başladı
Tarsus’ta ehliyetinin süresi dolan sürücülere yönelik denetim
Adana’da Çakıt Çayı’nda mahsur kalan vatandaş itfaiye ve jandarma ekiplerince kurtarıldı
Antalya’da termometreler 41 dereceyi gösterdi, hissedilen sıcaklık bunalttı
Mermer ocağındaki şantiye barakasında çıkan yangında 1 işçi hayatını kaybetti
Annesine sinirlendi kendini eve kapatıp yakmaya çalıştı, mahallede korku ve öfke dolu anlar
Adana’nın Feke ilçesinde yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Muhittin Böcek’ten cezaevinde ek ifade: "Ekrem İmamoğlu benden 15 milyon Euro istedi, 5 milyonu havala sistemiyle gönderdim"