Depremzedeler için Haaland’ın da imzalı forması satışa çıkıyor

İtalyan ekibi Atalanta'da forma giyen milli oyuncu Merih Demiral'ın başlattığı kampanyaya dünya futbolunun yıldızları destek vermeye devam ediyor.

İtalyan ekibi Atalanta'da forma giyen milli oyuncu Merih Demiral'ın başlattığı kampanyaya dünya futbolunun yıldızları destek vermeye devam ediyor.

Merih Demiral'ın başlattığı kampanyaya Ronaldo, Dybala ve Bonucci, Morata, Griezmann, Harry Kane ve Kulsevski'nin ardından Erling Haaland'dan da destek geldi. Merih Demiral, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlkay Gündoğan ve Emre Can'a çok teşekkürler. Kampanyamıza destek olmak istiyorlar. Erling Haaland'ın adını verdiler. Erling Haaland'ın imzalı formasını açık arttırmayla satıyoruz. Müzayededen elde edilecek tüm gelir, depremzedelere yardım için bağışlanacak" dedi.

Manşetler

Gözaltına alınmak istenilen firari kelepçeli halde kaçtı, polis yakaladı
Mersin-Antalya arasında selle gelen mucurlar yolu kapattı
Hatay’da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü
Belediye önünde kendini ateşe veren şahıs hayatını kaybetti
Hatay’da fırtına nedeniyle tırlar devrildi
Mersin’de makas atan sürücü gözaltına alındı
Eşini öldüren 77 yaşındaki adam tutuklandı
Dereye düşen araçtaki kadının cenazesi teslim alınırken "Gitme" feryadı yürekleri dağladı
Fırtınanın çatısını uçurduğu evde mahsur kalan 3 kişiyi itfaiye kurtardı
Uçurumdan yuvarlanan sürücüyü AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı