Depremzedeler için soba ve yakacak gönderildi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde öğretmenler ve öğrenciler tarafından yapımı tamamlanan sobalar ile temin edilen yakacaklar deprem bölgesine gönderildi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde öğretmenler ve öğrenciler tarafından yapımı tamamlanan sobalar ile temin edilen yakacaklar deprem bölgesine gönderildi.

İlçede bulunan Nuran ve Celal Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan 73 adet soba, 386 soba borusu ve yakacak malzemesi; Kaymakam Mehmet Göze, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, hayırsever emekli öğretmen Nuran Gülşen ve diğer katılımcılar ile birlikte yardım tırına yüklenerek depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere afet bölgesine gönderildi.

Kaymakam Mehmet Göze konuyla ilgili olarak şunları söyledi, "Depremzede vatandaşlarımız için okulumuzda hazırlanan soba ve yakacak ihtiyacına katkı sağlayan, destek olan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve yönetimine, hayırseverlere ve üretim yapan öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz. Gün birlik olma günü ve ilçemizde gösterilen dayanışmadan çok memnun olduk" dedi.

Manşetler

Mersin’de kahvehaneye silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı
Burdur’da plakasız şüpheli motosikletin şase ve motor numarası kazınmış çıktı
Antalya’da balkonda çıkan yangın korkuttu
Antalya’da 6 bin 540 sentetik hap ele geçirildi
Kazada ölen 7 kişiye duygu dolu veda
Burdur’da traktör devrildi, sürücüsü yaralandı
Öğretmenin hayatını kaybettiği okulda eğitime 2 gün ara
Osmaniye’de yayla evine uyuşturucu baskını: 3 tutuklama
Jandarma çalınan 13 hayvanın izini sürdü: 3 büyükbaş sahibine teslim edildi
Alanya ve Döşemealtı’nda kaçak tütün operasyonu