Depremzedeler, İsrail zulmüne tepki için bir araya geldi

Asrın felaketinin yerle bir ettiği Hatay'ın Hassa ilçesinde İsrail zulmüne tepki gösteren depremzede vatandaşlar, Filistin'e destek için bir araya geldi.

Asrın felaketinin yerle bir ettiği Hatay'ın Hassa ilçesinde İsrail zulmüne tepki gösteren depremzede vatandaşlar, Filistin'e destek için bir araya geldi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşanan Hatay'ın Hassa ilçesinde depremzede vatandaşlar, İsrail zulmüne tepki için bir araya geldi. Hassa Belediyesi tarafından "Filistin'de Soykırıma Hayır" sloganıyla İsrail'e tepki için düzenlenen program belediye bahçesinde gerçekleştirildi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, vatandaşların İsrail'e tepki söylemleriyle devam etti.

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, İsrail zulmüne tepki göstererek Filistin halkına destek çağrısında bulundu.

Manşetler

SDÜ Tıp Fakültesi’nde sorular rüşvet karşılığında sızdırıldığı iddiası sınav iptal ettirdi
Antalya’da sahte kimlikle gayrimenkul dolandırıcılığı yapan 3 kişi tutuklandı
Düğününe günler kala kalbinden bıçaklanıp öldürülmüştü: Babasının sözleri duruşmaya damga vurdu
Devriyede kavgaya denk gelen polis, taşkınlık çıkartan 2 genci gözaltına aldı
Park ettiği motosiklet alev topuna döndü, diğer araçlara sıçramaması için hayatını hiçe saydı
Komşusunun evine kurşun yağdıran şüpheli, 500 saatlik kamera incelemesiyle yakalandı
Otele ait depoda 13 bin litre kaçak ve sahte şampanya ele geçirildi
400 gram altını pazarda çaldırdı
Hatay’da otomobil refüje çarptı: 1’i ağır 3 yaralı
Kaybettiği emekli maaşından umudu kesen vatandaşın parasını polis sahibine ulaştırdı