Depremzedelerin kaldığı çadır kentte yangın

Kahramanmaraş'ta depremzedelerin kaldığı çadır kentte yangın meydana geldi.

Kahramanmaraş'ta depremzedelerin kaldığı çadır kentte yangın meydana geldi. 8 çadırın kullanılamaz hale geldiği yangında 1 kişi hafif yaralandı.

Yangın, merkez Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan çadır kentte meydana geldi. Çadırların birinde sabaha karşı elektrikli sobadan yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine çadır kent bölgesinde bulunan Bartın, Uşak ve Denizli orman, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yangına müdahale etti. Ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında 8 çadır kullanılmaz hale gelirken, olayda bir kişi hafif şekilde yaralandı.

Yangını gören vatandaşlardan Mehmet Barbars, "Yangın çıktığını gördüm, bizim yapacağımız bir şey var mı diye ama geç kalmışız. Yapacak bir şey kalmamış. Her çadırda aileler vardı. Toplam en az 50 kişi yaşıyordu burada ve en az 50 kişi yangından etkilendi" dedi.

Paniğe neden olan yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Manşetler

Erzin’de otluk alanda çıkan yangında alevler traktöre sıçradı
Adana’da hırsızlık şüphelisi kadın yakalanınca sara nöbeti numarası yaptı
Osmaniye’de mısır tarlasında çıkan anız yangını söndürüldü
Kırıkhan’da samanlık yangını yaşandı
Antalya’da beton mikseri devrildi: 1 yaralı
Adana’da 17 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Sosyal medya şovu uğruna trafiği birbirine katan motosikletliler kamerada
Zeytinlikte yükselen alevler korkuttu
Sulama kanalında kaybolan 9 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu
Alanya’da seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu