Dilara Yücel, yaz tatilini avantaja çevirdi

Türkiye'nin yetiştirdiği başarılı sporculardan Dilara Yücel, tatil için Antalya'nın en çok tercih edilen turizm beldelerinden Belek'i tercih etti.

Türkiye'nin yetiştirdiği başarılı sporculardan Dilara Yücel, tatil için Antalya'nın en çok tercih edilen turizm beldelerinden Belek'i tercih etti. Ödüllü sporcu, konakladığı tesisin spor salonunda form tutmayı ihmal etmedi.

Universal Boxing Organizasyonu'nun (UBO) düzenlediği organizasyonda Avrupa şampiyonluğuna, dünya şampiyonluğu kemerini de ekleyen Dilara Yücel, yaz sezonunda dinlenmek için güneye indi. Granada Luxury Belek'te konaklayan başarılı dövüşçü Yücel, gün boyu dinlenmenin yanı sıra, tesisin spor alanlarında form tutmayı sürdürdü. Çalışmalarına devam ederek, yeni sezona tüm enerjisiyle dönüş yapmayı planlayan Yücel, yeni karşılaşmalarda Türk bayrağını yine gururla dalgalandırmayı hedeflediğini belirtti.

Manşetler

Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 15 yaralı
Engelli evladı için biriktirdiği altınları dolandırıcılara verdi, polis buldu
Günlerdir kayıp olarak aranan şahsın cansız bedenini derede çoban buldu
Annesine sopayla saldıran şahıs, araya giren eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü
Bagajı dahi göçmenle dolduran 4 araç sürücüsüne 601 bin TL ceza uygulandı
Su kanalına düşen inek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı
Arsuz’da trafik kazası: 1 yaralı
Altınözü’de cipin motoru alevlere teslim oldu
Kendisinden haber alamayan şahıs evinde ölü bulundu
Mersin’de motosiklet kazası: 14 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti