Dinamitle patlatılan bina vatandaşların meraklı bakışları arasında yerle bir oldu

Depremin vurduğu Hatay'da dinamitle patlatılarak yıkılan 7 katlı bina, vatandaşların meraklı bakışları arasında yerle bir oldu.

Depremin vurduğu Hatay'da dinamitle patlatılarak yıkılan 7 katlı bina, vatandaşların meraklı bakışları arasında yerle bir oldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkım yaptığı Hatay'ın Hassa ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Enkaza dönen kentte yıkım işlemlerini hızlandırmak için kullanılan dinamitle patlatma yöntemi de ekiplerin oldukça işine yarıyor. Girne Mahallesi'nde bulunan 7 katlı bina da dinamitle patlatma yöntemiyle kontrollü olarak yıkıldı. Yıkım sorunsuz olarak tamamlanırken, meraklı vatandaşlar bu anları heyecan içerisinde izledi.

Manşetler

Osmaniye’de bariyerlere çarpan otomobil hurdaya döndü: 3 yaralı
Alanya’da sağanak sebebiyle Oba Çayı taştı, binaların bahçelerini su bastı
Osmaniye’de tefecilik ve silah ticareti operasyonu: Keman kutusundan otomatik tüfek çıktı
Isparta’da otomobil şarampole yuvarlandı: 1’i ağır 2 yaralı
Dörtyol’da TOFAŞ alevlere teslim oldu
Otoyolda tır bariyerlere çarpıp şarampole yuvarlandı: 2 yaralı
Isparta’da 18 suçtan 27 yıl 9 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Isparta’da uyuşturucu operasyonlarında 42 şüpheliye adli işlem
Serik’te sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu
Antalya’da ruhsatsız 4 av tüfeği ele geçirildi