Dışarıda bırakılan balık iğnesi ağzına batan köpek acı içinde kıvrandı

Antalya'da bir köpeğin ağzına batan misina iğnesi, köpeği acılar içerisinde bıraktı.

Antalya'da bir köpeğin ağzına batan misina iğnesi, köpeği acılar içerisinde bıraktı. Yardımına balıkçıların koştuğu köpeğin, iğnenin çıkarılmasının ardından kendini uzun süre sevdirmesi dikkatlerden kaçmadı.

Olay, sabah saat 05.00 sıralarında Antalya Balıkçı Barınağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, müşterisini alarak barınaktan tekneyle denize açılmak isteyen Yusuf Kara, bir köpeğin acı içerisinde yerde yattığını gördü. Yapılan kontrolde köpeğin ağzına dışarıda bırakılan bir balık ağında bulunan misina iğnesinin battığı görüldü. Köpeğin ağzında bulunan iğne Yusuf Kara ve Alman müşterisi tarafından çıkarıldı. Yaşadığı acıdan kurtarılan köpeğin kendini uzun süre sevdirmesi dikkatlerden kaçmadı.

O anları kayda alan Yusuf Kara, "Ağları orta yere bırakıyorsunuz, böyle şeyler oluyor. Yazık, günah. Ağzında kocaman bir iğne var. Canımızı kurtardık" dedi.

Manşetler

Osmaniye’de 3 araçta uyuşturucu operasyonu: 5 tutuklama
İki aile arasında silahlı kavga: 6 yaralı
Sürücünün firar ettiği kazada hayatını kaybeden Zehra, son yolculuğuna uğurlandı
Antalya’da kayıp zabıtanın arandığı ırmaktan ikinci günde de sonuç alınamadı
Antalya’da 4. kattan tente üzerine düşen genç adam için seferber oldular
Traktörün şaftına ayağı sıkışan kadın yaralandı
Mersin’de SİBERAY ile binlerce kişiye güvenli internet eğitimi
Mersin’de 200 milyonluk yasa dışı bahis ağına darbe
Finike’de elektrik direğine çarpan motosikletli hayatını kaybetti
Antalya’da tefecilik operasyonu: 149 milyon liralık mal varlığına el konuldu