Diyarbakır’da arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor

Diyarbakır'da 92 kişinin hayatını kaybettiği 7 enkaz alanında arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Diyarbakır'da 92 kişinin hayatını kaybettiği 7 enkaz alanında arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Merkez ilçeler Yenişehir, Bağlar ve Kayapınar ilçesinde merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremde yıkılan binanın enkazında şimdiye759 vatandaş yaralı olarak hastanelere sevk edildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, deprem bölgelerindeki illerde ölü sayısını açıkladı, Diyarbakır'da 92 vatandaşın hayatını kaybettiği bildirildi.

Hayatını kaybeden vatandaşlardan bazılarının defnedildiği öğrenildi. AFAD, UMKE, kolluk kuvvetleri ve birçok kurumun ekibi, şehirdeki 7 enkaz bölgesinde arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yakınları enkaz altında olan vatandaşlar, umutlu bekleyişlerini sürdürüyorlar.

Manşetler

Antakya’da 28 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Göçmenler balık istifi gibi taşınırken yakalandılar
Burdur’da müstakil evde yangın paniği
Burdur’da kontrolden çıkan tır demir bariyerlere çarptı
İnşaat şantiyesinde konteyner yangını
Antalya’da patates üretim tesisinde yangın
Gece karanlığında şarampole uçan motosikletin 29 yaşındaki sürücüsü öldü
Yoldan çıkan tır hurdaya döndü: 1 yaralı
Ev ilanı üzerinden dolandırıcılık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Osmaniye’de tır OSB giriş kapısına çarptı, sürücü kabinde sıkıştı