Doğankent çayır mera parkı açılıyor

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, şehre yeni bir park daha kazandırdığı Doğankent Çayır Mera Parkı açılacağı bildirildi.

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, şehre yeni bir park daha kazandırdığı Doğankent Çayır Mera Parkı açılacağı bildirildi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçenin daha yeşil, temiz ve modern bir görünüme kavuşması için projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Yüreğir Belediyesi'nce 20 bin metrekare alanda yapımı tamamlanan Doğankent Çayır Mera Parkı, 11 Mayıs Perşembe günü saat 17.30'da düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile AK Parti Adana Milletvekilleri de katılacağı belirtildi.

"Gelin bu sevinci birlikte yaşayalım" diyen Başkan Kocaispir, tüm vatandaşları Doğankent Çayır Mera Parkı'nın açılışına davet etti. Başkan Kocaispir, "Yüreğir'imizde vatandaşlarımızın aileleri ile hoşça vakit geçirebilecekleri, nefes alabilecekleri, çocuklarımızın özgürce koşup oynayacağı parklarımızın ve yeşil alanlarımızın sayılarını söz verdiğimiz gibi artırıyoruz. 11 Mayıs Perşembe günü saat 17.30'da gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm hemşehrilerimi davet ediyorum. Parkımız şehrimize, Yüreğir'e hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Antakya’da otomobil yangını
Kayıp yaşlı adam 12 gündür bulunamadı
Antalya’da otomobilin şaftına gizlenmiş 17 kilogram metamfetamin ele geçirildi
Isparta’da iç giyim mağazasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
Ehliyetini 2 yıl önce aldığını söyledi, aday sürücü olduğu tespit edilince ehliyeti iptal edildi
Kaza yapan tırdan kaçan anguslar şehir turunda
Kaza yaptığı motosikletini yaptıramadan tekrar kaza yaptı, yerde yaralı halde derdini anlattı
Tarihi eser peşindeki defineciler jandarmaya takıldı
Burdur’da jandarma ekipleri tarafından trafik denetimleri devam ediyor
Adana’da kadın hırsızlar 670 bin TL’lik altın çaldı, biri yakalanıp tutuklandı