Doğu Akdeniz’de kuvvetli fırtına etkisini hissettiriyor

Hatay'da etkisini hissettiren kuvvetli fırtına hayatı olumsuz etkilerken, İskenderun Körfezi'nde 2 metreyi bulan dalgalar oluştu.

Hatay'da etkisini hissettiren kuvvetli fırtına hayatı olumsuz etkilerken, İskenderun Körfezi'nde 2 metreyi bulan dalgalar oluştu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Doğu Akdeniz için kuvvetli fırtına uyarısında bulunmuştu. Hatay'da yağışlı hava ve kuvvetli fırtına gece saatlerinden itibaren etkisini hissettirmeye başladı. Fırtınayla birlikte etkili olan yağışlı hava derelerin debisinin artmasına ve hayatın olumsuz etkilenmesine neden oldu. İskenderun Körfezi'nde yer yer 2 metreyi bulan dalgalar dron ile havadan görüntülendi. Yağışlı havanın akşam saatlerine kadar etkisini hissettirmesi bekleniyor.

Manşetler

Manzara keyfi hastanede son buldu
Dövüş köpeği üretip yavruların kulaklarını kesen işletmeye 323 bin TL ceza
Yola savrulan motosikletin sürücüsü kaskı sayesinde kurtuldu
Antalya’da ATV dereye uçtu, yaşlı adam hayatını kaybetti
Kozan Belediye Başkanı Atlı’dan sahte fotoğraf iddialarına sert tepki: "Hukuki süreç başlatıldı"
İtfaiye eri yangında dumandan etkilenen kediyi kalp masajı ile hayata döndürdü
Antalya’da 3,5 milyon liralık kaçak elektronik eşya ve oyuncak ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta 2,1 milyonluk vurgun yapan sahte polisler yakalandı
Alacabel’de nisan ayında kar sürprizi, sürücüler zor anlar yaşadı
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’ya 5 yıl hapis