Doğu ilçelerinde 188 içme suyu deposu yenileniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, içme suyu depolarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, içme suyu depolarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Doğu ilçelerinde toplam 188 içme suyu deposu detaylı bir bakım ve onarımdan sonra vatandaşın hizmetine sunulacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü il genelinde başlattığı içme suyu depoları yenileme çalışmalarına devam ediyor. 31 milyon lira yatırım bedeli ile başlatılan çalışmada Alanya'da 70, Serik, Manavgat, Akseki, İbradı, Gündoğmuş ve Gazipaşa'da ise 118 içme suyu deposu tek tek tadilattan geçirilerek yenileniyor.

"Standartlara uygun hale getiriliyor"

Alanya, Gazipaşa, Gündoğmuş, Akseki, İbradı, Manavgat ve Serik'te içme suyunun depolanıp dezenfekte edilerek şebekeye aktarıldığı depoların sağlıklı ve kesintisiz hizmet vermeye devam etmesi için yapılar içten ve dıştan standartlara uygun şekilde tadilattan geçiriliyor. "Doğu Bölgesi İçme Suyu Depo tadilatı Yapım İşi" kapsamında içme suyu depolarında hazne iç izolasyonu, dış cephe tamir ve boyası, manevra odasındaki vana ve boruların yenilenmesi, depoların çevresinin tel çit ile çevrilmesi ve çevre düzenlemesi gibi işler yapılıyor. Mayıs ayında başlayan çalışmalar 2 yıl içinde tamamlanacak.

Manşetler

Manavgat’ta 2 kilo kubar esrar ve 130 kök kenevir ele geçirildi
Gazipaşa’da 145 karton kaçak sigara ele geçirildi
Sıcaktan bunalan çocuklar canlarını hiçe saydı: "Boğulursak vebali belediyenin üzerine olsun"
Manavgat’ta otomobil ile çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı
Manavgat’ta ot yangını korkuttu
Dehşete düşüren görüntü: Karısını evlatlarının gözü önünde bıçakla yere yatırıp hunharca dövdü
Seyir halindeki pikap alevlere teslim oldu
Alkol aldıktan sonra nehre düşen şahıs öldü, yakınları gözyaşlarına boğuldu
Antalya’da besihanede çıkan yangında 60 saman balyası kül oldu
Antalya’da ’U’ dönüşü yapan araçla çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı